Kennel Aamuhallan

Niina Rintala, Alajärvi

+358 44 284 4100

vinpotar@gmail.com

B - Pentue

14.4.2014 syntyi 7 pentua, joista:

1+2 maksa-valkoinen

1+1 musta-valko-tan

1+0 mustavalkoinen

0+1 maksa-valko-tan

vallu_300pix.jpgISÄ:

QUADMIR'S NOBLE IDJA
"Vallu"

Lonkat: A/A

Silmät: Distichiasis
(lievä, 1 ylimääräinen ripsi)
Gonioskopia:
OK

Cord1-PRA: Kantaja

Fucosidosis: Normal

Näyttelyt: C.I.E. C.I.B. FI EE BY MVA

Koetuloksia: FIN SE JVA, Taipumuskoe hyväksytty SPA1,
2 * VAHI1 (vahingoittuneen hirvieläimen jäljestyskoe), MH-luonnekuvaus suoritettu, Luonnetesti LTEP +114p (laukausvarma), SPME AVO3, SPME-V AVO3

Omistaja: Katja Järventausta, Tottijärvi

Vallun vanhemmat ovat C.I.B C.I.E. FIN MVA FIN JVA SE JVA POHJ JVA NO MVA EE MVA LV MVA NO JVA RU MVA BY MVA Desperados Romeo "Romeo" ja Quadmir's Divine Nekhbet "Nekku".

Romeo on terveystutkittu lonkiltaan A/A ja kyynärät 0/0, silmissä sillä on todettu seitsemän vuotiaana kortikaalinen katarakta (kaihi). Näyttelyistä sillä on komea tittelirivistö sekä metsästyskoirien jäljestämiskokeesta se on Suomen, Ruotsin, Norjan ja pohjoismaiden valio. Romeo on suorittanut spanieleiden taipumuskokeen hyväksytysti ja sillä on startteja myös agilitysta.
Nekku on saanut terveystutkimuksista lonkista lausunnon A/A ja sen silmät on tutkittu terveiksi. Metsästyskokeista Nekulla on useita hyviä voittajaluokan kakkostuloksia, parhaina tuloksinaan SPME VOI2 102p sekä SPME-V VOI2 91p. Näyttelyistä Nekulla on laatuarvostelu Erinomainen.

Vallu itse on jo kypsään kahdeksan vuoden ikään ehtinyt herrasmies, joka ei jätä ketään kylmäksi. Se hurmaa ihastuttavalla luonteellaan kaikki. Vallu on melkoinen metsien mies ja sillä on upeita tuloksia jäljestyspuolelta ( 36 * VOI1-tulos + 2 * VAHI1), mutta se on kunnostautunut myös metsästyskokeissa ja sillä onkin sekä fasaani- että vesilintukokeista AVO3-tulokset. Vallun luonnetta on myös testailtu kovin kattavasti - se on suorittanut MH-kuvauksen ja luonnetestattu pistein +114p. Näyttelyissäkin Vallu on käynyt erittäin hyvällä menestyksellä ja se onkin Suomen, Eestin ja Valkovenäjän valio sekä Kansainvälinen muotovalio ja Kansainvälinen näyttelyvalio.

napsu_300pix.jpgEMÄ:

AAMUHALLAN AMATSONI
"Napsu"

Lonkat: A/A

Kyynärät: 0/0

Polvet: 0/0

Silmät: OK
Gonioskopia: OK

Cord1-PRA ja Fucosidosis: Normal

Näyttelyt: Erinomainen

Koetuloksia: Taipumuskoe hyväksytty SPA1, MH-luonnekuvaus suoritettu, Luonnetesti LTE +156p (laukausvarma), spanieleiden metsästyskokeiden vesityökoe: AVO 3pistettä.

Omistaja: Janne Koivumäki, Ylinen

Napsun vanhemmat Livingdale's Crafty Tan "Topi" ja Speck Line Wild Child "Wilma" ovat molemmat terveystutkimustuloksiltaan priimaa (lonkat A/A ja silmät terveet) ja Wilmalta on lisäksi kuvattu kyynärät 0/0, tutkittu polvet 0/0 ja sille on tehty gonioskopia-tutkimus, jossa todettiin Fibrae Latae.
Topi ehti lyhyen (2v 7kk) elämänsä aikana käymään muutamassa näyttelyssä saaden Suomesta laatuarvostelun Erittäin Hyvä ja Virosta Topilla oli JunSert. Topi toimi käytännön metsällä noutavana koirana.
Wilma on monipuolinen harrastuskoira ja sen kanssa onkin touhuiltu tokokokeissa (paras tulos ALO1), metsästyskoirien jäljestämiskokeissa (AVO2), metsästyskokeissa (SPME AVO1 ja SPME-V AVO2 + vesityökoe: VOI 3pistettä). Wilma on myös suorittanut spanieleiden taipumuskokeen hyväksytysti, se on MH-luonnekuvattu sekä luonnetestattu pistein +221p.

Napsu on energinen, aina iloinen pusuttelija, joka toimii metsästyskoirana sekä ylösajavana että noutavana koirana. Napsu on MH-luonnekuvattu, luonnetestattu toukokuussa 2015 pistein LTE +156p (laukausvarma) ja se on suorittanut spanieleiden taipumuskokeen hyväksytysti. Se on osallistunut myös metsästyskokeiden vesityökokeeseen ja sai avoimen luokan vesityöstä täydet kolme pistettä. Napsu on käynyt muutamassa näyttelyssä ja sillä on yksi serti Suomesta.

PENTUJEN OMAT SIVUT:

Urokset:

AAMUHALLAN BARNEY
- lonkat A/A, kyynärät 1/1, polvet 0/0, silmät Distichiasis (yksi ylimäärinen ripsi), Gonioskopia: Terve
- MH-kuvattu, SPA1, luonnetestattu +125p (laukausvarma)

AAMUHALLAN BEAU
- MH-kuvattu, SPA1, luonnetestattu +185p (laukausvarma)

AAMUHALLAN BLAINE
- MH-kuvattu, SPA1

Nartut:

AAMUHALLAN BAYLEE
- lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0, silmät OK, Gonioskopia: Terve
- MH-kuvattu, SPA1, luonnetestattu +125p (laukausvarma)

AAMUHALLAN BERWYN
- lonkat A/B, silmät OK
- MH-kuvattu, luonnetestattu +95p (laukauskokematon)

AAMUHALLAN BLYSS
- MH-kuvattu, SPA0

AAMUHALLAN BREANA
- lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0, silmät OK, Gonioskopia: Terve
- MH-kuvattu, SPA1, luonnetestattu +110p (laukausvarma)

PENNUT 4 VIIKKOA

Pojat

A. BARNEY "Frodo", A. BEAU "Vili" ja A. BLAINE "Uuno"

dsc04594.jpg

Tytöt

A. BLYSS "Vieno", A. BAYLEE "Viima", A. BERWYN "Netta" ja A. BREANA
"Lyyli"

dsc04699.jpg